Важливо Волинь Новини

“Не можна недооцінювати рівень безпеки” – Ігор Палиця

У Луцьку затвердили перелік заходів щодо недопущення занесення і поширення на території гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Про це народний депутат  Ігор Палиця повідомив 18 березня у соцмережі Facebook.

“З завтрашнього дня в місті Луцьку повністю припиняється рух пасажирського транспорту, включно з маршрутними таксі та тролейбусами. Окрім цього, буде організована доставка до своїх робочих місць з домівок працівників критичної інфраструктури та медиків. Керівники підприємств, які будуть продовжувати працювати, повинні самостійно забезпечити транспортну логістику своїх працівників і безпечні умови праці , засоби особистого захисту, контролю за самопочуттям і постійною дезінфекцією приміщень!

В місцях загального користування та житлових під’їздах буде розпочата щоденна дезінфекція. Також вирішується питання створення постійного та  діючого call- центру для забезпечення всім необхідним, людей похилого віку та неспроможних, які не можуть самостійно дістатися до лікарні, продуктових магазинів, аптек, тощо. Вочевидь, спочатку будуть деякі збої, але все буде врегульовано. Не можна недооцінювати рівень небезпеки. Тільки разом із повним розумінням ризику і відповідальності, ми маємо надію на майбутнє!” – йдеться у дописі.

Leave a Comment