Важливо Волинь Новини

Луцьк піде на карантин?

Як відомо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що через коронавірус з завтрашнього дня, 12 березня, в столиці закриватимуть навчальні заклади на карантин.

Журналісти “Волинь infa” поцікавилися у керівниці Управління освіти Луцької міської ради Зіновії Лещенко, чи у Луцьку буде запроваджено карантин.

“Коли буде вказівка – тоді будемо закривати. Нині, в нас захворювання на ГРВІ чи грип немає. Якщо, учні мають хвороби, то вони викликані, ані вірусними, ані інфекційними, лише простудними симптомами. Звісно, якщо буде вказівка – то ми будемо реалізовувати її.  Утім, ми дуже переживаємо, щодо прийнятого обмеження заходів, оскільки переноситься чимало звітніх концертів, ювілеїв, тощо. Проте, ми розуміємо, що це задля безпеки.

Зізнаюсь, маємо одне спільне переживання: якщо припинимо освітній процес, чи буде призупинено функціонування розважальних центрів, ігрових майданчиків, театрів, тощо. Якщо був би вимушений карантин – було б добре. Утім, необхідно, аби, свідоме ставлення мали і дорослі, обмежуючи різноманітні відвідування дітей в подібні заклади”. – зазначила Зіновія Лещенко.

Leave a Comment