Волинь Новини

Лучанка у експрес -маркеті заплатила за краплину води 50 гривень

Лучанка у експрес -маркеті “7/23”, заплатила за краплину води 50 гривень. Про це повідомила Вікторія Жиленко у соцмережі Інстаграм.

“Сьогодні зранку мала конфлікт в магазині “7/23”, що на пр. Волі 42.
Зайшовши в магазин з 12 – річною донькою, яка хотіла гарячий шоколад, дитина відійшла до кавового апарату, аби зробити собі бажаний напій. Натомість, я чекала решту на касі. Коли я забрала гроші, підійшла до доньки. Біля кавового апарату знаходилися ще двоє чоловіків. Коли звільнився кавовий апарат, ми почали робити каву. Утім, ненавмисно натиснули на малу порцію, замість середньої. Проте, донька не розгубилася, та миттю анулювала замовлення, але в стаканчик потрапило приблизно 10-15 гр води. Зазначаю, у стаканчик потрапила вода, а не шоколад.
Наступне, що відбувалося, дивує… Чоловік, котрий стояв неподалік, повідомив про те, що я повинна заплатити ще за одну порцію напою. Коли ж я почала пояснювати про те, що шоколад навіть не потік у стаканчик, а лише трішки води, він почав мені хапити та говорити, що подібні люди беруть різноманітні напої а за них не платять. До слова, чоловік назвався працівником магазину “7/23”.
Вочевидь, після цієї розмови, донька, тримаючи стаканчик, у якому була лише невелика кількість води, вирушила до каси, зі слізьми на очах. Тим часом, названий “працівник”, миттю пішов до службового приміщення. Наступне, що зробила я, підійшла до інших працівниць маркету, проте вони були розгублені і не розуміли, що відбувалося довкола.
Згодом, зі службового приміщення вийшов “той самий” чоловік, який злісно наголошував мені про оплату води. Коли ж я попросила його попросити чек, за його каву, він почав пояснювати, що він є справді представником магазину “7/23” і “тикати” особову картку.  Зрештою, чек показали.
Як з’ясувалося згодом, я заплатила за потік води, який списується у експрес -маркеті “7/23” повну вартість кавового напою. Утім, “ця” особа зганьбила мене у магазині, та ще й в присутності власної дитини.
Отож, за стаканчик  з 10 гр води я заплатила повністю та решту залишила…” – зазначила жінка.

Leave a Comment