Волинь Новини

На Волині неповнолітня обікрала жінку в інвалідному візку

У горохівчанки, президента благодійної місії «Сонце любові» Ольги Дубінської дівчина поцупила мобільний телефон. Про це повідомляє Волинь.

Факт непоодинокий, але незвичний тим, що неповнолітня зловмисниця скористалася неповносправністю жінки: із задньої кишені візка злодійські руки витягли телефон вартістю 2000 гривень. Зі слів пані Ольги, все сталося дуже швидко. Того дня вона виписалася з лікарні і вирішила поїхати в аптеку по таблетки. До входу дісталася пандусом, зауваживши водночас неподалік кількох представниць ромської національності. Одна з молодших навіть притримала двері, доки жінка заїжджала всередину. Як виявилося, повелася так не тому, що була гарно вихована, — ​робила це у власних інтересах.

Працівники Горохівського відділу поліції особу злодійки встановили по гарячих слідах. Зробити це швидко вдалося завдяки відеокамерам, за встановлення яких на кількох об’єктах міста не так давно голосували депутати міської ради, в тому числі й Ольга Дубінська.

Як з’ясувалося, на телефон візочниці спокусилася дев’ятикласниця, жителька села Сільце.

“Прикро, бо благодійна місія «Сонце любові» багатьом допомагає одягом, речами, ліками… Не відмовляємо в допомозі й ромам”, — ​каже Ольга Володимирівна.

Вона адресує щиру вдячність горохівським правоохоронцям за оперативні фахові дії. Утім, поки що юна спритниця навіть не здогадалася попросити вибачення.

Leave a Comment