Волинь Новини

Лучанин порівняв ситуацію, яка відбувається на Центральному ринку з орендованою квартирою

Житель Луцька Василь Остапчук у групі «Теревені про Луцьк», що у Facebook  надав власне порівняння щодо сутичок, які панують на Центральному ринку.

«Висловлюю свою власну думку, щодо “базарних баталій”. Ось уявіть таку собі ситуацію: Ви, як власник квартири офіційно здаєте її в оренду, згідно з законодавством! Але тут в один день, Вам настає необхідна ця квартира, адже  потребуєте житло. Спочатку, згідно з законом, попереджаєте мешканців, які орендують Вашу квартиру, яка, до речі, знаходиться в центрі міста, що договір буде розірваний, і щоб вони виїхали. Проте, орендарі відмовляються виїжджати, мовляв, що в них є діти і їм немає, де жити!  Натомість, Ви  пропонуєте мешканцям іншу квартиру. Утім, дешевшу і навіть в деяких моментах, з кращими умовами в новобудові, але на околиці міста. Ви вимагаєте, щоб вони виїхали, але мешканці проти, і коли Ви хочете все ж таки потрапити на територію власного житла, на правах власника, то поліція яка, приїжджає стає на сторону людей, які по суті самовільно її захопили!  Отож, що далі робити власнику квартири? Це ж захоплення їх власності! Так, що відбувається сьогодні?
Декілька сотень працівників ринку тримають в заручниках усе місто. Я, як і тисячі лучан, зійшовши на вїздну вежу, хочу бачити красиву панораму міста, а не іржаві контейнери. Прагну, щоб біля замку була рекреаційна зона, а не смітник.
Шановні підприємці “Старого ринку” ви говорите, що територія базару – власність громади міста і знесення ринку незаконне! Але ж є рішення міської ради, саме тих людей, яким лучани довірили розпоряджатися майном громади. Ви можете говорити, що депутати нелегітимні і втратили довіру. Проте, ми живемо згідно з законом і зобов’язані виконувати рішення державних органів. Депутатам ВР теж можемо не довіряти, але закони змушені виконувати! Отож, шановні підприємці ринку, давайте жити за законом! Переїдьте на Новий ринок і дайте можливість місту розвиватися!» – йдеться у дописі.

До слова, чоловік зазначив, що повідомлення набрало понад 150 вподобань, проте, згодом було вилучено зі сторінки користувача.

Leave a Comment