Волинь Новини

«Волинь» не змогла перемогти молоде «Динамо»

Луцька Волинь та київське «Динамо»U-21 не визначили сильнішого під час футбольного поєдинку.

Матч відбувся у суботу, 1 лютого, на базі «Динамо» у Конча-Заспі.

У складах обох команд свої сили спробували потенційні новачки. Зокрема, у футболці «Волині» на поле вийшли 5 гравців, які перебувають на перегляді. Серед них був і  український футболіст турецького походження Джемаль Кизилатеш. Варто зазначити, що цей футболіст виглядав досить пристойно і додавав гостроти в атаках «Волині» та встигав відпрацьовувати в обороні.

У старті на поле, крім потенційного «волинянина» Кизилатеша, вийшли Віталій Неділько, Артур Рябов, Анатолій Ульянов, Василь Курко, Амбросій Чачуа, Денис Кожанов, Ростислав Волошинович та новоспечені «хрестоносці» Віталій Приндета, Ярослав Конкольняк і Станіслав Куліш.

Варто зазначити, що команда Тлумака грала незвичною схемою з трьома центральними захисниками і двома гравцями, які закривали фланги.

Вже на 11 хвилині «Волинь» мала хорошу нагоду, але Джемалю Кизилатешу, який пробивав з меж штрафного майданчика, не вистачило точності. На 25 хвилині той же Кизилатеш «пірнав» у штрафному майданчику динамівців, але суддя був непохитним і не призначив одинадцятиметровий.

До кінця тайму обидві команди намагалися створити небезпечні моменти біля воріт суперника, але ці бажання не вдалося реалізувати. На 40 хвилині Артур Рябов, намагаючись зупинити Мартіна Алмейду, в центрі поля «завалив» динамівця, за що і заробив жовту картку.

У другому таймі «Волинь» трішки активізувалася і збільшила тиск на ворота біло-синіх. На 70 хвилині лучани заробила небезпечний штрафний удар – гравці «Динамо» зіграли жорстко проти Ігоря Карпенка. «Хрестоносцям» вдалося завдати удару в площину воріт, але голкіпер киян впевнено забрав м’яч.

Небезпечну атаку провели гравці «Волині» і на 79 хвилині: після обіграшу на лівому фланзі один з гравців на перегляді завантажив м’яч у штрафний майданчик, де на нього вже чекав Ігор Карпенко. Нападник завдав хорошого удару головою, але взяттю воріт завадив захисник.

На 84 хвилині після прицільного удару головою під поперечину, «Динамо» врятував вже голкіпер.

Волиняни не віддавали ініціативу «дублю» і вже через дві хвилини Іван Цюпа міг вийти віч на віч з воротарем, але пас виявився надто слабким і не дійшов до адресата.

Відтак, попри намагання «Волині», фінальний свисток судді зафіксував остаточний рахунок матчу був нульовим.

У рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України в Першій лізі, 8 лютого у Житомирі «Волинь» зіграє протии місцевого «Полісся». Наступний спаринг проти рівненського «Вереса» відбудеться 12 лютого, а вже 13 лютого у Щасливому «Хрестоносці» зустрінуться із чинними чемпіонами України – донецьким «Шахтарем». В команди запланований ще один спаринг 16 лютого, але поки невідомо, хто буде суперником.

Leave a Comment