Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

«Якби усі жінки розуміли власну красу, навряд чи псували своє тіло усілякими хірургічними та пластичними втручаннями» – Даша Астаф’єва

Чому надаєте перевагу: радіо чи виступі на сцені?
Я людина , яка зорієнтована на візуалізацію, усього,  що відбувається.  Для мене радіо – це практика моїх голосових даних. Особливо, формат в якому працювала я,  був подібний на секс по телефону.  Для мене секс – це завжди асоціація з гумором, з  чимось кумедним; втілення жартівливого характеру.

Ви еталон жіночності, секс – символ країни. Чи маєте взірця?
Для мене Мерилін Монро завжди асоціювалася з жінкою якою, на яку за будь – яких обставинах, мені хотілося б  бути схожою.  Можливо, це погано намагатися бути подібним на когось, але коли я розумію, що моя поведінка часом не є найкращою, згадую її. Зізнаюсь :  я Мерилін обожнюю, захоплююся її біографією, стилем, одягом.  До слова, я перечитала усі її книги.  Окрім того, вважаю, що ця жінка – втілення кохання,  добра,  харизми, якої прагне мати кожна представниця прекрасної статі.  Якби усі жінки розуміли власну красу, навряд чи псували своє тіло усілякими хірургічними та пластичними втручаннями.  Мені стає страшно, що  ми живемо  у просторі подібних тенденцій.


Ви постійно експериментуєте , не боїтеся змін, але чи маєте певні  страхи?
Я полюбляю експериментувати. Для мене епатаж –  це дівоче прізвище. Безумовно, у мене  виникає безліч сумнівів щодо різноманітних непередбачливих кроків.  До прикладу, я завжди питаю в оточуючих :  чи фарбуватися мені в бажаний колір, чи одягати те чи інше, але коли роблю подібне – подобаюся собі ще більше.  На мою думку, у  цьому полягає вірність самій собі.
Я боюся не виправдати свої очікування,  залишитися непотрібною та некорисною в цьому світі.  Щодня я намагаюсь реалізовувати  хороші вчинки, допомагати людям, стаючи прикладом.  Для когось важливо прокинутися о 06:00 ранку і йти на роботу в цех щось виконувати, так само для мене  вагомо нести місію добра.


Ви знімалися у багатьох кінострічках, розкажіть  про цей досвід?
Я тішуся тим, що в Україні почали знімати кіно,  проявляючи  інтерес не  до зарубіжних  акторів  або «заїжджених» артистів, а  до вітчизняних. Визнаю, що не маю досвіду у цьому, але я з задоволенням погоджуюся брати участь у подібних проектах.  Я бачу реакцію людей, реагую на справедливі коментарі. Мабуть, все –таки не завжди перший млинець є комом, адже як відомо, фільм  « Свінгери»  побив усі рекорди щодо минулих  кінострічок.

Ви маєте спільну композицію з колективом «Курган і Agregat».  Чи плануєте у подальшому мати співпрацю з цими парубками?
Думок щодо дуетів – безліч. З хлопцями з групи ми контактуємо.  Я постійно раджуся з ними, вони для мене, ніби  «янголи-охоронці».


Що для Вас щастя?
Щастя – це прокидатися щодня і знати: що  ти потрібна і корисна.  Бути щасливим означає  відчувати, що ти не прив’язаний до чогось,  мати  свободу та  «крила за плечима». Коли я співаю, я почуваю себе задоволеною  жінкою, і розумію, що те,чому я присвячую життя-моє велике захоплення.  Таким чином,  я все вирішує  самостійно, шукаю  потрібних людей. Мені дуже пощастило з моєю командою, з людьми, які мене оточують, тому не побоюся відповісти, що це щастя – мати таких людей поруч.

Побажання читачам «Волиньinfa»
Волинь повинна завжди берегти те тепло, любов, яку ви втілюєте.

До слова, артистка зізналася, що у неї є в планах заспівати українською мовою.

 

АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА

 

 

 

Leave a Comment