Важливо Волинь

Уродженку Волині Юлію Сологуб, бортпровідницю літака МАУ поховають у Києві


Волинянку Юлію Сологуб, яка загинула в жахливій авіакатастрофі в Ірані, поховають в Києві на Дарницькому кладовищі.

Про це повідомляє БУГ. 

15-го січня експерти МВС України отримали ДНК-профілі останків всіх загиблих в авіакатастрофі українців. Тіла українців повернуть на Батьківщину найближчими днями. Прощання має відбутися 19-го січня на летовищі у Борисполі у терміналі “Б” з 14:00-15:00 до 19:00-20:00 орієнтовно, поховання заплановані вже на 20-те січня.

Юлію Сологуб поховають на Дарницькому кладовищі. Нагадаємо: дівчина – родом з Нововолинська. Працювала бортпровідницею з травня 2018-го року. Юлії в грудні виповнилося 25 років, вона була заміжня.

Серед загиблих в результаті краху літака 11 громадян України, зокрема й бортпровідниця із Нововолинська.

Посольство України в Ірані заявило, що, за попередньою інформацією, літак розбився внаслідок аварії двигуна через технічні причини. Посольство наголошує, що наразі версія теракту виключається

Зранку 11 січня Іран зізнався, що збив український пасажирський літак авіакомпанії МАУ. Український уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі в Ірані по 200 тисяч гривень допомоги та візьме під контроль виплату страховки, яку передбачає Монреальська конвенція.

Нагадаємо, 8 січня вранці розбився пасажирський літак авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” Boeing 737-800. На борту перебували 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Leave a Comment