Волинь Новини

У ковельській колонії організували новорічне свято. ФОТО

У Ковельській виховній колонії №201 відбулося новорічне свят за участі вихованців закладу.
Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.
У чудернацьких пригодах, презентованих вихованцями Ковельської колонії, переплелися неймовірні історії – і змагання претенденток на роль кращої Снігуроньки, і суперечки химерних Баби Яги та Кощія, і зустріч Нового року в Індії за участю Гіти, Зіти, Шіти та їх вірного слона Тузика. Хлопці  перевтілювалися в казкових персонажів, продемонстрували сучасне трактування казки «Червона Шапочка», розважили глядачів сценкою «Заміна уроку фізкультури».
Справжнім сюрпризом для присутніх стала поява неперевершеної Шамаханської Цариці, котра теж хотіла бути Снігуронькою і просто заворожила своїм запальним танцем й новорічними передбаченнями. А далі свято продовжилося іграми з посохом Діда Мороза, танцювальним батлом, подарувавши і учасникам, і гостям вибух позитивних емоцій та вражень.
Завітали привітати юнаків і учасники аматоського театру-студії  “10 ряд 10 місце”.
Після заключних віршованих віншувань до присутніх звернувся начальник установи, підполковник внутрішньої служби Іван Абрамчук, побажавши вихованцям гарного новорічного настрою, здійснення мрій та задумів.
Слова вітань та зичень прозвучали від начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради, голови піклувальної ради установи Жанни Вельми та депутата Ковельської районної ради, члена обласної спострежної комісії Георгія Корнієвського.
Гості до своїх зичень долучили ще й солодощі. Дякуємо небайдужим людям: приватному підприємству «Ковест», «Добрій кухні», ПП «Будова» за те, що  створили хлопцям гарний настрій та  допомогли організувати святковий стіл до Нового року.

Leave a Comment