Волинь Новини

Поліцейські запрошують волинських абітурієнтів на роботу

Співробітники сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП У Волинській Області провели профорієнтаційну роботу серед  випускників «Луцький ліцей Луцької міської ради Волинської області», – про це інформує пресслужба нацполіції області.

Головна мета таких зустрічей – інформування учнів та майбутніх абітурієнтів Волині про можливості здобуття вищої освіти за державним замовленням, сприяння працевлаштування молоді в підрозділах Головного управління Національної поліції  в області.

У заходах взяли участь начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Юлія Дедовець, старший інспектор з особливих доручень Ілона Бондарук та старший інспектор сектору Євгеній Ковальчук.

Поліцейські нагадують, що розпочався набір абітурієнтів для вступу на денну форму навчання до Національної Академії внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Дніпропетровського та Одеського державного університетів внутрішніх справ та Донецького юридичного інституту МВС України, Львівський державний університет внутрішніх справ.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment