Волинь Новини

650 тисяч – на дах, 300 тисяч – на авто для СБУ: рожищенські депутати вирішували бюджетні питання

У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій під головуванням Володимира Безверхого.

Читайте також: У Луцьку на перехресті – автотроща (Відео)

Члени комісії обговорили одинадцять питань порядку денного, повідомили 14 червня на сайті Рожищенської міськради.

Депутати заслухали та обговорили звіти керівників Лесі Басалик та Віктора Редзія щодо виконання фінансових планів комунального некомерційного підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» та комунального підприємства «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Рожищенської міської ради за І квартал 2024 року.

Не дійшли консенсусу члени комісії й рекомендували винесення на розгляд сесії без рекомендації комісії питання внесення змін до рішення міської ради від 10.12.2020 №1/8 «Про затвердження структури, загальної чисельності працівників апарату Рожищенської міської ради та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів» щодо вивільнення зі штату 14 діловодів.

При розгляді листів та звернень теж виникла жвава дискусія. Зокрема, обранці громади проголосували за винесення на розгляд сесії питань про:

  • виділення 40 тисяч гривень для проведення ремонтних робіт автобуса IVEKO EVRORIDER, який переданий для потреб КЗ “Рожищенська ДЮСШ”;
  • Рожищенському ліцею №3 – 70 тисяч гривень (на закупівлю навчального обладнання) та 70 тисяч гривень (на закупівлю витратних матеріалів для проведення необхідних ремонтних робіт);
  • 54,1 тисячі гривень – Дубищенському ПЖКГ на заміну модуля очистки відпрацьованих газів на котельні селища Дубище;
  • 300 тисяч гривень – на придбання автомобіля для виконання бойових (спеціальних) завдань Управлінню Служби безпеки України у Волинській області;
  • 300 тисяч гривень – для заміни димохідної труби у Носачевичівському ліцеї.

Тривале обговорення викликало питання щодо проведення ремонтних робіт по заміні покриття даху приміщення Рожищенської дитячої бібліотеки, орієнтовний фінансовий ресурс для проведення якого – 650 тисяч гривень.

Підтримали члени комісії серед інших розглянутих питань затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період та затвердили план роботи Рожищенської міської територіальної громади на II півріччя 2024 року.

Чергове засідання бюджетної комісії пройшло у формі колективної дискусії, з обговореннями пропозицій та доповнень.

Читайте також наші новини у Facebook