Волинь Новини

На Волині водійка з’їхала в кювет, постраждали діти

У середу, 22 травня, в селі Залаззя 22-річна водійка «х’юндай» не впоралася з керування і з’їхала в кювет і зіткнулася із придорожнім деревом. 

Читайте також: Резонансна справа: у Луцьку 16-річного підлітка підозрюють у зґвалтуванні 2-річної дитини

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Водійка та ще двоє пасажирів автівки, 7-річний хлопчик та 9-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження. Керманичку та хлопчика госпіталізували, школярку після надання медичної допомоги відпустили додому.

На Волині водійка з'їхала в кювет і зіткнулася із деревом, постраждали діти
На Волині водійка з'їхала в кювет і зіткнулася із деревом, постраждали діти

Також цього дня, близько 15 години, в селі Нова Вижва автомобіль «Ауді» наїхав на неповнолітнього велосипедиста, який виїжджав на проїжджу частину дороги з двору житлового будинку.

За кермом транспортного засобу перебував 35-річний мешканець Старої Вижівки. 10-річний велосипедист травмувався, нині він перебуває у відділенні реанімації.

На Волині водійка з'їхала в кювет і зіткнулася із деревом, постраждали дітиНа Волині водійка з'їхала в кювет і зіткнулася із деревом, постраждали діти

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування будуть з’ясовані усі обставини аварій.

Читайте також наші новини у Facebook