Важливо Волинь Новини

У бою за незалежність України поліг волинський Герой

Як стало відомо, у бою за територіальна цілісність України загинув Герой з Волині Олександр Машлай.

 

Читайте також: Відійшов у вічність працівник Волинського театру ляльок

Про це повідомила його дружина Валентина Машлай на своїй сторінці у фейсбуці, передає ВСН.

Відомо, що Олександр Машлай воював у складі 25-го окремого штурмового батальйону. Герой брав участь у наступі під Роботино влітку, з жовтня без ротації тримав Авдіївський коксохім. Олександр Машлай боронив Бердичі Очеретинської громади Покровського району Донецької області. Герой загинув вранці у середу, 7 травня.

 

 

«Ще позавчора ми вітали одне одного з Великоднем, а сьогодні повідомили, що життя Олександра вранці обірвалося в запеклій боротьбі з окупантами! Олександра я знав понад 20 років, він уособлював в собі кращі риси свідомого громадянина та вправного воїна! Восени 2022 року я мав нагоду проводити навчання з військової топографії в підрозділі піхотинців, де він розпочав служити! Олександр був щирим, добрим, активним, розумним! Вирізнявся знаннями та цілеспрямованістю серед інших! Не хочеться вірити в цю важку втрату! Сил близьким та рідним пережити цю надважку втрату! Царство небесне Герою, який поклав власне життя за Україну!!!», – пише Назарій Поліщук.

 

 

«На Авдіївському напрямку сьогодні зранку загинув мій брат Олександр Машлай Він у складі 25-го окремого штурмового батальйону брав участь у наступі під Роботино влітку, з жовтня весь час без ротації тримав Авдіївський коксохім, потім Бердичі. В юні роки ми з ним пройшли Пласт – український скаутинг, потім МНК, Національний Альянс Зараз не маю слів, тільки сльози. Розкажу про нього пізніше. Давайте помянемо його у молитві», – написав Igor Hoszowski.

Читайте також наші новини у Facebook