Волинь Новини

На базі міської стоматполіклініки відбулося виїзне засідання постійної комісії Луцької міської ради

30 квітня, на базі комунального підприємства “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка” відбулося виїзне засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови (голова – Оксана Лєщинська).

Читайте також: Громади Волині залучили майже 400 мільйонів гривень єдиного податку

 

До участі у виїзному засіданні долучилися депутати Ірина Чебелюк, Алла Жупанюк, Ігор Гнетньов, Алла Надточій, Віталій Бондар, Алла Бабула, Максим Воскресенський.

Для розгляду членів комісії було запропоновано 4 основних блоки питань:

 

1. Аналіз установчих документів, які регламентують роботу підприємства: структура підприємства та управління структурними підрозділами.

2. Фінансово-економічна діяльність: всі фінанси, які проходять через бухгалтерію підприємства, на які потреби вони скеровуються, чи є дефіцит фінансів, а також проведення тендерних закупівель.

3. Надання стоматологічної медичної допомоги: маршрути пацієнтів. об’єми надання медичної допомоги, їхнє фінансування, наявність стоматологічних матеріалів та засобів призначення, оновлення апаратури.

4. Робота кадрової служби: наявність чи відсутність інструкції діловодства, її відповідність, накази по прийняттю, звільненню, винесення доган.

 

“Працюючи за цими блоками, ми оцінимо, що є та чого немає на підприємстві, які є недоліки, що виявлено, і яким чином ми, як депутати, зможемо реагувати на ті процеси, що відбуваються в закладі, та що можемо запропонувати для їх покращення. Також обов’язково розглянемо протоколи профспілкових зборів, що відбулися нещодавно, та вимоги, які висвітлені в цих протоколах. І тоді з’ясуємо подальший план роботи комісії,” – зазначила Оксана Лєщинська.

 

Директор комунального підприємства Любов Яковчук наголосила на тому, що адміністрація відкрита для співпраці з депутатським корпусом. “Сподіваюся, що експерти державних акредитацій лікувальних закладів, які є у складі комісії, розставлять всі крапки над “І” та вкажуть на недоліки. Мені, як молодому керівнику, який працює на посаді з вересня 2023 року, хочеться їхньої об’єктивної оцінки”, – зазначила Любов Яковчук.

 

Після завершення роботи у своїх блоках депутати зберуться для обговорення і прийняття рішення щодо подальших засідань комісії.

Читайте також наші новини у Facebook