Новини

Небесне військо поповнив ще один хоробрий волинський воїн

Як стало відомо, від рук окупанта загинув волинський воїн.

Читайте також: У Луцьку до 15 років тюрми засудили державну зрадницю

Гірку новину повідомили в Устилузькій громаді. 

“В Устилузьку міську територіальну громаду надійшла чергова сумна звістка – в результаті смертельного поранення загинув мужній Герой України, наш земляк Ксенофонтов Володимир Івановича, 1969 року народження.
Головний сержант Володимир Ксенофонтов загинув 23 квітня 2024 року, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу поблизу населеного пункту Очеретине Донецької області.
Висловлюємо сердечні і щирі співчуття донькам та рідним людям воїна. Сил, витримки і Господньої підтримки у час нестерпного болю.
Володимир КСЕНОФОНТОВ назавжди в нашій пам’яті та серцях.
Деталі руху та час прибуття скорботного кортежу будемо інформувати додатково.
Герої не вмирають!
З метою вшанування пам’яті загинувшого Героя Володимира КСЕНОФОНТОВА в Устилузькій міській територіальній громаді з 26 по 27 квітня 2024 року оголошено Дні жалоби!
На знак скорботи за померлим просимо:
• забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
• вшанувати пам’ять померлого військовослужбовця хвилиною мовчання;
• обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.
Вічна пам’ять захиснику України!”, – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook