Волинь Новини

У Луцькій громаді демонтують недіючі блокпости

Як стало відомо, у Луцькій громаді демонтують п’ять недіючих блокпостів.

Читайте також:До Рівного їде другий за день екіпаж «На щиті»: полеглих Героїв проведуть на Волинь

Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 10 квітня, передає ВСН.

 

 

Блокпости розташовані у селі Богушівка (в’їзд у село), селі Жабка, на вулиці Козацька, селі Зміїнець, на вулиці Ставкова, селі Озденіж (в’їзд у село), селі Сапогове, на вулиці Центральна.

 

 

Як йдеться у рішенні, працівники департаменту муніципальної варти міської ради мають здійснити демонтаж недіючих блокпостів та забезпечити прибирання територій від автомобільних шин, бетонних блоків, мішків із піском та інших конструкцій.

У пояснювальній записці зазначено, що у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України 24.02.2022 року та високою загрозою наступу агресора зі сторони півночі на території Луцької міської територіальної громади вздовж основних магістральних вулиць і доріг, на в’їздах і виїздах у населені пункти були облаштовані блокпости. Для їх облаштування були використані мішки з піском, бетонні блоки, старі автомобільні шини, маскувальні сіткитощо.

Ці блокпости уже тривалий час не використовуються, а тому мають занедбаний вигляд.

 

 

«З метою дотримання законодавства у сфері благоустрою та приведення до належного санітарного стану вулиць і доріг населених пунктів існує необхідність здійснити демонтаж таких блокпостів та прибратиузбіччя доріг від мішків з піском, бетонних блоків, старих автомобільних шин тощо.

Реалізація рішення забезпечить належний естетичний вигляд вулиць і доріг громади», – йдеться у пояснювальній записці.

Читайте також наші новини у Facebook