Новини

Відомо, хто очолив лікарню на Рівненщині, де померли породілля з немовлям

Після трагічної історії звільнили багаторічного очільника медичного закладу Романа Товарницького. А сьогодні колективу представили нову керівницю.

Читайте також: Відійшов у вічність досвідчений викладач луцького ліцею №28

Давид Дідух призначив нову директорку Костопільської БЛІЛ, – повідомили у міській раді Костополя, передає Рівне Вечірнє.

 Нею стала Наталія Кондратюк. Вона довгий час працювала в районній адміністрації, а останні три роки очолювала відділ соціального захисту населення та охорони здоров′я Костопільської міської ради. Усі ці роки Наталія Кондратюк не мала жодних зауважень з боку керівництва та депутатського корпусу.
– Дійсно історична подія для Костопільської громади. Змінив багаторічного очільника закладу. Як і говорив раніше, новому керівнику легко не буде. Поставлені нові завдання, що стосуються масштабних і системних змін в роботі лікарні. Знаю, що всі зміни на краще обов’язково відбудуться. Міська рада цьому буде сприяти. А у закладу з’явиться найголовніший пріоритет – якісна послуга пацієнту, – розповідає в.о. міського голови Костополя Давид Дідух.

Читайте також наші новини у Facebook