Волинь Новини

На Волині правоохоронець погорів на хабарі

На Волині затримали поліцейського на отриманні неправомірної вигоди. За це посадовець мав зробити водійські права без участі особи.

Читайте також: Як оформити відстрочку від мобілізації: адвокат озвучив алгоритм

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речниця Територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель розповіла, що працівники ДБР повідомили про підозру старшому інспектору правоохороного органу на Волині. Він вимагав хабар від громадянина за видання йому водійського посвідчення.

Чоловік – ВПО з південного регіону України, хотів отримати у Луцьку права категорій, які дозволять працювати на вантажних автомобілях.

Правоохоронець попередив, що без нього отримати права вищої категорії не вдасться. Запевнив, що зможе це зробити через знайомих у відповідних органах. Оцінив послугу в 19 тис. грн.

Затримали правоохоронця 23 березня після того, як він передав посвідчення.

Тож йому повідомлено про підозру у зловживанні впливом з метою одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України) Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна. Подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Читайте також наші новини у Facebook