Волинь Новини

На Волині оштрафували підприємця, який вдарив колишню дружину

Суддя Рожищенського районного суду Вячеслав Требик розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності фізичної особи-підприємця, який вдарив колишню дружину.

Читайте також: У Луцьку невідомий водій пошкодив припарковану автівку та втік (Фото, відео)

Про це йдеться у постанові суду від 18 березня, передає Район.Рожище.

Чоловік 27 лютого, приблизно о 16:30 ображав нецензурними словами колишню дружину та вдарив її долонею в обличчя, чим вчинив домашнє насильство, внаслідок чого могло бути завдано шкоди фізичному та психічному здоров’ю потерпілої.

Під час розгляду справи підсудний свою вину у вчиненому визнав повністю та пояснив, що того дня між ним та колишньою дружиною виник конфлікт через його ревнощі, під час якого він висловлювався в адресу жінки нецензурно та вдарив її долонею.

Потерпіла підтвердила обставини, викладені у протоколі про адміністративне правопорушення та пояснила, що того дня колишній чоловік увірвався до приміщення, де вона здійснює підприємницьку діяльність, почав ображати нецензурно та вдарив. Вона зазначила, що тілесних ушкоджень не завдано, однак такі дії неприємні та завдають шкоди її здоров’ю.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 1732 Адміністративного кодексу, і піддати його штрафу в розмірі 510 гривень. Також він має сплатити 605 гривень судового збору в дохід держави.

Читайте також наші новини у Facebook