Волинь Новини

У Шацькому ЦНАПі можна отримати ID-картки та закордонні паспорти

У Шацькому центрі надання адміністративних послуг почали надавати паспортні послуги.

Читайте також: Раптово впала: у відділенні пошти на Волині померла жінка

Про це розповіли на сторінці центру в фейсбук.

Відтепер у нас уже можна замовити виготовлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Паспортне обладнання Шацька селищна рада отримала за сприяння Програма EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки уряду Швейцарії.

Читайте такожУ Шацькому ЦНАПі минулого року надали понад 15 тисяч послуг

Заяви на вказані послуги приймаються за попереднім записом у понеділок та вівторок. З метою уникнення черг та скупчення відвідувачів радимо записатися на прийом електронно за посиланням , обравши зручну дату, годину та вид «паспортні послуги».

Якщо потрібно замовити терміновий паспорт громадянина України для виїзду за кордон, записуйтеся на вівторок. Щодо необхідних документів для подачі заяви та інших консультацій подзвоніть за телефоном – (03355) 20256.

 Перших відвідувачів уже прийняли 20 березня.

«Щиро вдячні усім причетним за можливість розвитку та впровадження нових, якісних та доступних адміністративних послуг для наших громадян. Адже тепер отримати паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна не лише у підрозділі ДМС у м.Любомль, а і у Шацькому ЦНАПі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також наші новини у Facebook