Волинь Новини

Щодня територію пошуків розширюють: на Волині шосту добу шукають зниклу 17-річну студентку

У Камінь-Каширському районі на Волині шосту добу тривають пошуки 17-річної студентки, яка зникла під час відпочинку з друзями 17 лютого.

Читайте також: У МОЗ розповіли, де лікуватимуть безпліддя за державний кошт

Як розповів у коментарі Суспільному головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, щодня територію пошуків розширюють, але поки безрезультатно.

“Вже обстежено майже 15 кілометрів лісу та болотистої місцевості. Також із застосуванням ехолотів та підводних камер обстежується річка Стохід, працюють спеціалісти квадрокоптерами та кінологи”, — зазначив Олег Плазовський.

Щодня на пошуки дівчини у лісі збираються від 250 до 300 людей. Це — правоохоронці, рятувальники, військові, прикордонники, лісівники та місцеві жителі.

Щодня територію пошуків розширюють: на Волині шосту добу шукають зниклу студентку
Зникла 17-річна жителька села Седлище. Фото: Нацполіція Волині

З власних джерел Суспільному стало відомо, що пошуковці знайшли деякі елементи одягу дівчини. Цю інформацію в поліції підтвердили, але подробиць поки не розголошують.

Що відомо про зникнення 17-річної студентки на Волині

За даними правоохоронців, 17-річна жителька села Седлище зникла 17 лютого. Це сталося у лісі, неподалік села Угриничі. Про зникнення подруги повідомили її друзі, з якими вона відпочивала.

Відомо, що востаннє студентку бачили поблизу лісопосадки, вона відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон дівчина залишила в автомобілі.

Читайте також наші новини у Facebook