Волинь Новини

Конкурсна комісія Волиньради визначила переможця на посаду директора освітнього закладу

Документи на конкурсний відбір на посаду директора обласного наукового ліцею Волинської обласної ради було подано від одного претендента – діючої керівниці комунальної установи, термін дії контракту з якою завершився кілька тижнів тому.

Читайте також: На Волині встановили термін дії перепусток під час коменданської години

Про це йдеться на сторінці облради.

Ірина Лозовська очолює обласний науковий ліцей з 2015 року, є кандидатом педагогічних наук і учителем біології.

Під час конкурсу претендентка успішно склала тестування на знання законодавства України, розв’язала ситуаційне завдання, а також презентувала перспективний план розвитку освітнього закладу. Вона наголосила на таких засадничих принципах освітнього процесу як орієнтованість на здобувача освіти, широта і якість знань, формування практичних навичок посередництвом залучення ліцеїстів до науково-дослідницької діяльності, розвиток міжнародного партнерства, а також відкритість і прозорість. У планах – поліпшення умов пансіонного проживання, створення безпечного та сучасного освітнього середовища, підвищення рівня доступності та безбар’єрності закладу, а також оновлення спортивної інфраструктури ліцею.

За результатами оцінки виконання тестових завдань та співбесіди очільник конкурсної комісії – перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук (ВО “Свобода) зазначив, що кандидатка набрала 67 балів із можливих 70, відтак Ірину Лозовську визнано переможницею конкурсу на зайняття вакантної посади директора обласного наукового ліцею.

Читайте також наші новини у Facebook