Важливо Волинь Новини

Стало відомо, чи насправді брати Зажицькі поблизу Луцького Замку співали російські пісні

Як стало відомо, напередодні, поблизу Луцього Замку невідомі співали російські пісні та нахабно представлялися волонтерами.

Відповідне відео в Instagram опублікувала дружина загиблого Героя Тараса Свистака Андріана Свистак. Жінка повідомила, що на ньому саме скандальний Дарій Зажицький та його брат Ілля Зажицький.

Саме Адріана Свистак зробила зауваження хлопцям, які в авто співали російські пісні. На що ті почали відповідати їй лайкою та стверджували, що вони волонтери, передає ІА Волинські новини.

«Ну от як? Хлопці забули, що в країні війна, пʼяні (цікаво, чи водій тверезий був) розʼїжджають по Луцьку біля замку з музикою на всю гучність і підспівують під російські пісні… Поки російськомовні катують, гвалтують, знищують нашу націю, люди ще не зрозуміли, що треба викорінити руське зі свого життя. Ви можете і далі спілкуватись собі цією мовою, якщо вам не противно, але між собою. Вдома собі слухайте російське музло скільки влізе, але не в громадських місцях», – написала лучанка.

Вона акцентувала на тому, що Дарій Зажицький, який раніше потрапив у скандал зі збором коштів на операцію, тепер, вочевидь, вирішив «прославитися» співом російських пісень.

«Шановному «герою» на відео було мало слави з лікування «раку», мало було вкрасти гроші народу, коли всі за нього переживали. Тепер він вирішив прославитись ще руськими піснями. Його брат це взагалі окрема історія, яка, крім хамства і брехні, зі свого рота нічого не випускала. Вирішили сказати, що вони волонтери? Ну що ж, ми дізнались, які ви волонтери», – пише Андріана Свистак.Жінка зауважила, що їй гидко від того, що такі люди живуть у Луцьку, поки в Україні ховають полеглих Героїв.

«Вибачте за мати, але я не можу себе контролювати в таких ситуаціях. Розумні люди би просто тихенько скрутили музику і з поваги до інших не співали ту «брадягу». Але ж ні. Перед дівчатами треба показати, які вони круті, як вміють відкривати свого рота. Гидко, що такі люди живуть в Луцьку. Противно усвідомлювати, що досі чується на кожному кроці російська мова. Якраз «ідеально» звучить під то, як ми супроводжуємо полеглих Героїв. Ганьба!» – резюмувала Андріана Свистак.

Невдовзі жінка оновила свій допис через невпевненість, що на відео були саме Дарій та Ілля Зажицькі: «Станом на зараз 17.01.2024 р. 14:26 закриваю коментарі і залишаю тут інформацію. Ілля каже, що його там не було, а його брат за кордоном. Можливо, це дуже схожі люди. З цим розбираються відповідні служби. Як тільки інформація підтвердиться або спростується, то я все повідомлю».

Згодом Андріана Свистак надала відповідний відеоматеріал у соцмережі Instagram, у якому публічно вибачається за заподіяння шкоди репутації юнакам.

“Я щиро приношу свої вибачення перед ними, і закликаю 3МІ і пабліки видалити інформацію, де вказані їх імена!

Я згідна, я налажала по повній. Всі мо знають, яка я імпульсивна, тому так і зреагувала на хлопців біля замку. Коли я запостила саме відео, ще не знаючи хто це, мені почали писати, що це Дарій, і голос його і лице його і т.д. Тому я і повірила та на емоціях одразу оприлюднила.

Не спорю, той що там був дійсно схожий на нього. Але вже є факти, що це не він, а інша людина.

Я ніколи не буду робити з себе правильну, коли я винна. А зараз, я дійсно винна!

Стосовно інших хлопців, тих, що дійсно там були, то прикро, що побачивши як я очорнила інших за їхню ж провину, вони змовчали. Коли я їм написала, то одразу приховалась сторінка, і ясне діло на контакт ніхто не йде

Але ми знаємо місце роботи, та й Луцьк невеликий. Все одно побачимось і поспілкуємось. І ви дізнаєтесь хто це після зустрічі.

Але основне, що вам потрібно зараз знати, це не Ілля, і не Дарій Зажицькі!”,  – йдеться у дописі.

https://www.youtube.com/watch?v=T14zohmvXhw

Читайте також наші новини у Facebook