Важливо Волинь Новини

У бою з ворожим окупантом загинув студент Лесиного вишу

Як стало відомо, на війні з ворогами загинув студент Волинського національного університету імені Лесі Українки – Роман Данилюк.

Трагічну новину повідомили на сторінці вишу.

Читайте також: На півночі Волині – купа військової техніки та чути постріли: що сталося

“На війні з російськими окупантами загинув студент Університету

Російсько-українська війна забрала життя у Романа Данилюка – студента факультету біології та лісового господарства. 22-річний воїн загинув вранці 14 січня 2024 р., виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Діброва Луганської області. Позиції наших захисників обстріляли…

Роман народився та жив у Луцьку, навчався на ІІІ курсі факультету біології та лісового господарства на денній формі за спеціальністю 205 Лісове господарство, працював лісничим Звірівського лісництва філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України».

Як повідомляють у Поліському лісовому офісі, 14 січня о 4:00 Роман поїхав на завдання, а вже о 7-й ранку загинув разом із побратимом Олександром Давидовичем.

Колеги та знайомі загиблого розповідають, що Роман Данилюк був людяним, кмітливим, відповідальним, справедливим і мужнім, на нього завжди можна було покластися.

Адміністрація ВНУ імені Лесі Українки, професорсько-викладацький склад, працівники й уся університетська родина глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя”, – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook