Волинь Новини

YAKTAK розповів про пісню для «Євробачення»

Виконавець YAKTAK (справжнє ім’я − Ярослав Карпук) вперше бере участь у Нацвідборі на «Євробачення − 2024».

Читайте також: Капало зі стелі: міський ліцей на Волині ремонтує дах

Рішення подати заявку на участь у конкурсі, зізнається артист, він ухвалив, бо з самого дитинства дивився «Євробачення». Про це пише LIGA.Life.

«З мамою до ночі сиді ли перед телевізором, вболівали за Україну. Мріяв побувати там. Думав про те, як стою на сцені й круто представляю нашу країну», − каже Ярослав.

Для участі в конкурсі співак вибрав пісню «Lalala». Свій вибір пояснює просто: трек сподобався найбільше серед інших варіантів.

«Намагалися зробити таке, щоб подобалось і мені, і всій нашій команді, і всім людям,  які  слухатимуть. Не буду нічого коментувати про цей трек, почуєте його, коли він вийде», — ділиться співак.

Цього року до Нацвідбору пройшли дуже сильні учасники − за всіма, каже YAKTAK, він слідкує і поважає кожного конкурсанта.

«Не люблю говорити про свої переваги, хай оцінюють люди, але можу сказати, що я постараюся зробити від себе максимально все, щоб було красиво, якісно й круто. Я співаю все життя, все життя на сцені. За останні пів року ми дали близько 140 концертів, і, думаю, це допоможе мені», − переконаний YAKTAK.

Читайте також наші новини у Facebook