Волинь Новини

Капало зі стелі: міський ліцей на Волині ремонтує дах

Тендер на ремонт даху Камінь-Каширського ліцею №1 ім. Євгена Шабліовського виграло підприємство “ДОФ Арбо” і вже, як розповідають в управлінні гуманітарної політики, приступило до роботи.

Читайте також: Залужний влаштував сюрприз маленькій волонтерці

Про це пише газета Полісся.

Кошти на ремонт виділили із обласного бюджету – півтора мільйони гривень. Хоча вартість передбачуваних робіт має скласти 2 321 200 гривень.

«Решту, більше 800 тисяч гривень, зголосилася співфінансувати громада. Ремонт повинні завершити до кінця року», — зазначає керівник управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.

Дах на міському ліцеї також давно потребував капітального ремонту. Працівникам не раз доводилося латати його, аби не допустити протікання після дощів. Проводили і поетапне оновлення певних ділянок. Так, основну площу даху закладу відремонтували ще у 2012 році. А, зокрема у 2021 році на ремонт частини даху отримали кошти в рамках проєкту «Спроможна школа для кращих результатів». Тоді роботи обійшлися у 1,6 мільйона гривень. Тепер от площу, яка ще залишилася не реставрованою, оновлять за кошти обласного та міського бюджетів.