Волинь Новини

У ВНУ відзначили волонтерів

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки з нагоди Міжнародного дня волонтера відзначили студентів та викладачів, які працюють для Перемоги.

Читайте також: Замість ялинки у волинки у волинському храмі виставили фото полеглих на війні земляків

У конференц-залі головного корпусу зібралися представники факультетів – декани, професорсько-викладацький склад, студенти та працівники закладу вищої освіти.

волонтериволонтериволонтери

Розпочалося дійство вшануванням воїнів, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

Потім Ректор Анатолій Цьось привітав усіх присутніх зі святом та побажав волонтерам міцного здоров’я, успіхів у нелегкій справі та наснаги для подальшої роботи для допомоги суспільству.

волонтери

Також Анатолій Васильович розповів, що повернувся із поїздки на фронт, де зустрівся з волинськими захисниками з 14 ОМБР імені князя Романа Великого та 100 ОБр Сил територіальної оборони ЗСУ.

«Я зустрічався з командирами та військовослужбовцями цих бригад та передали від Університету потужну допомогу – 16 потужних квадрокоптерів, станції Starlink, смаколики та інші подарунки. Військові були дуже задоволені та вдячні. У свою чергу я хочу подякувати вам, адже студенти, викладачі та працівники зібрали гроші на ярмарках, перераховували одноденний заробіток і завдяки вашій допомозі та роботі нам вдалося допомогти нашим воїнам», – сказав Анатолій Васильович.

Крім цього, ректор передав подяки від командування 100 ОБр Сил територіальної оборони ЗСУ для кожного факультету за виявлену активну громадянську позицію, патріотизм, щире серце та небайдужість, плідну співпрацю з військовими.

волонтери

Також подяки від ректора отримали найактивніші волонтери Університету.

волонтериволонтериволонтериволонтериволонтериволонтериволонтериволонтериволонтериволонтериволонтери

Відділ інформаційної політики

Читайте також наші новини у Facebook