Волинь Новини

На вулиці Бенделіані, 7 у Луцьку облаштують ветеранський хаб

На пленарному засіданні 53-ї сесії депутати підтримали проєкт рішення про надання виконавчому комітету Луцької міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності на вулиці Бенделіані, 7 у Луцьку, орієнтовною площею 0,95 га для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Читайте також: На Горохівщині зіткнулася вантажівка та легковий автомобіль

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що для створення ветеранського хабу розглядали різні приміщення та площі.

“Поспілкувавшись з військовими, ми зупинилися саме на приміщенні на вулиці Бенделіані, 7. Адже майбутній хаб має містити великі зали для організації навчань і майстер-класів, декілька кімнат психологів і для індивідуальної, і для групової терапії, куточки ЦНАПу і департаменту соцполітики для надання послуг на місцях, тренажерний зал, кімнати для тенісу чи більярду, дитячу зону, безалкогольне кафе. У центрі міста такого великого приміщення немає. Крім того, ми враховували доступність до громадського транспорту, наявність зручного доїзду та парковка. Тому приміщення на Бенделіані, 7 є оптимальним. Там зупинка громадського транспорту в межах 20 метрів, велика територія та парковка”,- наголосив міський голова.

Найближчим часом на розробку проєктно-кошторисної документації з міського бюджету будуть виділені кошти. Як тільки документи будуть готові міськрада оголосить тендер на будівництво ветеранського хабу.

Читайте також наші новини у Facebook