Волинь Новини

У Волинській обласній дитячій лікарні запрацював кафетерій

Луцький комбінат шкільного і студентського харчування виграв конкурс на оренду приміщення та власним коштом, без залучення коштів з міського бюджету, облаштував кафетерій на першому поверсі поліклініки. Кафе “М’ята” пропонує відвідувачам широкий вибір корисних та смачних страв.

Читайте також: У Луцьку на громадське обговорення винесуть питання перейменування 11 вулиць

 
 
 
 
 
 

Генеральний директор КП “Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства” Ірина Горавська розповіла, що ідея відкрити кафетерій була давно і от зараз вдалося її реалізувати. Вона зазначила, що у лікарні, для пацієнтів стаціонару, пропонують повноцінне триразове харчування, але відтепер є можливість вибору, адже у кафетерії батьки можуть вибрати щось на свій смак. Окрім того, кулінари можуть приготувати спеціальне дієтичне меню, в залежності від потреб пацієнта. Харчування тут здорове, меню розроблене спеціалістами з Києва, які приїхали, щоб передати досвід кухарям, які тут працюватимуть. Все зроблено задля того, аби покращити якість надання послуг та зробити перебування у лікарні комфортнішим.

 
 
 
 
 

Директор Луцького комбінату шкільного і студентського харчування Світлана Шмід розповіла, що підприємство виграло конкурс і розробило проєкт дитячого кафе. Для облаштування приміщення, його ремонту та закупівлі обладнання залучено кредитні кошти. Розроблене спеціальне дієтичне меню, щоб маленькі пацієнти та їхні батьки мали можливість смачно ситно та корисно поїсти.

 
 
 
 

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що Луцький комбінат шкільного і студентського харчування має величезний досвід роботи та багато років надає якісні послуги. Команда професіоналів працює над тим, щоб кожна страва була не лише смачною, але й корисною для здоров’я. Оскільки діти луцької громади також є пацієнтами обласної лікарні, то така співпраця є надзвичайно важливою. Сподіваємось, що відкриття сучасного дитячого кафе, де можна не лише поїсти, а відпочити зробить лікування трохи приємнішим.

 
 
 
 
 
 

Читайте також наші новини у Facebook