Волинь Новини

У ВНУ виші відкрили STEAM-лабораторію

10 листопада у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося відкриття STEAM-лабораторії. Це спільний освітній простір ЗВО та Волинської обласної Малої академії наук.

Читайте також: Має проблеми із серцем, а ВЛК визнала придатним, судили волинянина, який відмовився від повістки

Про це повідомляють на веб-сайті Волинського національного університету імені Лесі Українки.

На захід запросили:  ректора університету Анатолія Цьося, проректорок Наталію Благовірну та Людмилу Єлісєєву, помічницю ректора Тетяну Роспопу та Голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерину Шкльоду, директорку Волинської обласної МАН Тетяну Михалюк.

«Ми створили таке місце, щоб всім було зручно навчатися та займатися науковою діяльністю. Зараз його завданням є те, щоб тут було чутно дитячі голоси, а навчальний процес тривав завжди», — заявив ректор Анатолій Цьось. За його словами, викладачі та студенти університету долучатимуться до роботи у лабораторії.

Лабораторія стане місцем для прояву творчості юних вчених та  учнівського самоврядування. Інтерактивом виступатимуть цікаві ігри, вивчення природничих наук, також працюватиме студія психології, юридична та дебатна школи, діяльність робототехніків.

Зазначимо, що лабораторію відкрили у Всесвітній день науки. Першим до нової локації «зайшов» робот-кіт. Запрошені гості роздали дітям подарунки, які допомагатимуть їм весело та продуктивно проводити дозвілля і навчатися.     Читайте також наші новини у Facebook

Читайте також наші новини у Facebook