Поліський Мацик – одна із родзинок волинського краю. Секрети приготування цього м’ясного смаколика родини передавали з покоління у покоління. І нині збереглися рецепти за якими готували Мацик ще кілька сотень років тому.
Читайте також: У сусідній області з Волинню знищили 11 зі 16 ворожих безпілотників
Про це йдеться у сюжеті «Конкурент TV».
Мацик – це сиров’ялений продукт виключно із свинини з натуральними спеціями і травами. Журналісти завітали до волинян на Любомльщину, де цей делікатес виготовляють на замовлення.
Рецепт, на перший погляд, зовсім простий, однак є багато нюансів. Варто правильно розрахувати пропорції, спеції, обрати м’ясо та правильно його висушити.
Деталі рецепта – у відео:
Читайте також наші новини у Facebook