Волинь Новини

Лучани скаржаться на вуличних музикантів у центрі міста

Загалом за 6 місяців 2023 року до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло 2 113 звернень від громадян з різних питань, які розглянули інспектори та надали відповіді заявникам. Зокрема, лучани зверталися щодо музикантів на вулиці Лесі Українки.

Читайте також: Як зростатимуть зарплати українців: уряд покращив прогноз

Про це стало відомо зі звіту про діяльність департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за перше півріччя 2023 року.

У відповідь на звернення від лучан інспектори мунварти спочатку проводять роз’яснювальну роботу, якщо ж це не допомагає – викликають поліцію.

«Є окреме рішення міської ради, яке забороняє музикантам використовувати звукопідсилювальну апаратуру, тому що це дуже сильний шум. Люди звертаються, адже це їм заважає. До того ж музиканти часто проводять там збір коштів, а на це потрібен дозвіл міської ради.

Спочатку ми проводимо роз’яснювальну роботу, якщо ж це не допомагає, викликаємо поліцію, а поліція вже виписує протокол», – розповів виконувач обов’язків директора департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Роман Кулик.

Лучани скаржаться на вуличних музикантів у центрі міста
Роман Кулик

За словами Романа Кулика, після 22 години будь-які концерти на вулиці Лесі Українки – заборонені.

Читайте також наші новини у Facebook