Волинь Новини

Ківерцівська міськрада отримала від лікарні кросовер за понад мільйон гривень

Ківерцівська міська рада отримала на баланс від комунального підприємства Ківерцівський центр первинної медичної допомоги кросовер Renault Koleos вартість в більш як мільйон гривень.

Про це повідомили на сторінці міськради у фейсбук, – пише Конкурент.

«Повідомляємо про те, що комунальне підприємство Ківерцівського центру первинної медичної допомоги Ківерцівської міської ради днями придбало за кошти обласного бюджету два легкових автомобілі для потреб даного медичного закладу. У зв’язку з необхідністю один з придбаних автомобілів було тимчасово передано на баланс Ківерцівської міської ради.», – йдеться у дописі.

Проте там не повідомляють, який саме автомобіль передали на баланс. Як виявилось, на початку літа КП «Ківерцівський центр первинної медичної допомоги» проводило тендер на покупку двох легкових автомобілів загальною вартістю в понад два мільйони гривень. Також у технічній документації вони вказали, що автівки мають відповідати таким вимогам:

  • рік випуску товару: 2022- 2023 рік;
  • автомобілі повинні мати торгову марку, бути новими, технічно справними, комплектуючі та матеріали як і самі транспортні засоби – такі, що не були у вживанні;
  • гарантія на автомобілі повинна становити не менше 3 років або не менше 100 000 км пробігу (залежно від того, що настане раніше);
  • тип кузова – універсал;
  • колір – сірий;
  • загальна довжина – не менше 4673 мм; для другого авта – не менше 4394 мм;
  • висота – не менше 1678 мм; для другого авта – не менше 1804 мм;
  • повна маса – не більше 1540 кг; для другого авта – не більше 1394 кг;
  • робочий об’єм двигуна – не менше 2488 (см³); для другого авта – не менше 1461 (см³).

Переможцем у дендері стало ТОВ Луцьк-Експо, яке й погодилось продати автомобілі, що підходять встановленим вимогам. Під характеристики ідеально підійшло Renault Koleos. На сайті переможця є й світлини цього транспортного засобу.

Закуповували їх за кошти обласного бюджету, проте у тендері немає інформації про те, для чого медикам ці автомобілі. Крім того, міська рада у своєму дописі також не зазначила, у зв’язку з якою саме необхідністю їй знадобився один з кросоверів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не зважаючи на спротив суспільства мер Ківерців уклав угоду на 145 млн для будівництва стадіону