Волинь Новини

Вдалось евакуювати тіло загиблого бійця ОЗСП «Любарт» Вадима Бельського, який поліг 8 серпня

Він вважався зниклим безвісти, але в результаті пошукової операції його тіло евакуювали

Як ми повідомляли, під час звільнення українських територій загинули чотири бійці ОЗСП «Любарт». В ході операції по звільненню української землі на одній з важких ділянок фронту героїчно полягли Роман «Ворон» Кужель, Вадим «Аркан» Бельський, Ігор «Джокер» Стасюк, Руслан «Бєлий» Карпюк. Хлопці загинули воїнами, продовжуючи вести бій навіть будучи важкопораненими.

Вадим Бельський був жителем Ківерець, повідомила міська рада.

«На війні загинув військовослужбовець, житель міста Ківерці Вадим Анатолійович Бельський, 1993 року народження.

Молодший сержант Вадим Бельський загинув 8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України внаслідок артилерійського обстрілу та вогневого контакту з противником, отримавши поранення несумісні з життям.

Вважався зниклим безвісти з 8 серпня 2023 року. В результаті пошукової операції тіло загиблого військовослужбовця Вадима Бельського було знайдено та евакуйовано до м.Херсон 13 серпня 2023 року.

Приносимо щирі співчуття родині загиблого Героя Вадима.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Детальну інформацію про церемонію поховання повідомимо згодом», – йдеться у повідомленні.