Волинь Новини

Прихильник «руського міра» із Боратина записав відео із фразою «Слава Україні!»

Прихильник «руського міра» із села Боратин Луцького району Юрій К., якого викрила українська блогерка Свята Джавеліна, записав відео із виправданнями.

Відео він опублікував у ютубі у неділю, 11 червня, – пише ВСН.

Нагадаємо, чоловік переконував блогерку, що по цивільних об’єктах стріляють українці. Також він тримає вдома георгіївську стрічку і чекає «визволення», щоб повернутися в СРСР.

У відеозверненні Юрій К. стверджує, що він не підтримує Росію, а зайшов у відеочат, щоб пожартувати із росіян.

«Слава Україні, дорогі українці. Склалася в мене доволі неприємна ситуація. Напевно, багато з вас бачили відео під назвою «Колаборант із Луцька». Спробую пояснити, що сталося. Всі ми любимо тролити руськіх. Так само я зайшов в чат-рулетку, натрапив на співрозмовницю, вона назвала себе жителькою Москви. Тролити почав з того, як видно на відео, із фраз, які люблять слухати руські. Вкінці відео мав завершити тим, що ми кажемо їм «Слава Україні» і в них буде «взрив мозку». Але співрозмовниця, набравши контенту, який їй потрібен, вчасно «злилася» і вийшов тролінг не в мою сторону. Тому, браття і сестри, хто бачить у мені якогось колаборанта чи сепаратиста, скажу вам – ні. Я завжди був українцем, є і буду. Підтримував наших солдатів Збройних Сил України не лише після 24 лютого 2022 року, а й з початку вторгнення з 2014 року, з перших боїв під Волновахою. Тому хто бачить образу у моїх словах, прошу щиро вибачити, хто поставився з розумінням – дякую. У подальшому хочу сказати тим, хто любить тролити – будьте обережні, тому що дана особа виявилася із Києва і це подібне навіть на підставу. Ще раз прошу вибачення, дякую всім за увагу. Слава Украіні, слава нашим Збройним Силам, нашим воїнам, смерть русні, Слава нашим Героям», – сказав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині продали Звірівське мисливське господарство (ФОТО)