Волинь Новини

У Луцькому педагогічному коледжі відкрили телестудію

Студенти Луцького педагогічного коледжу отримали власну професійну телестудію.

Про це повідомила народна депутатка Ірина Констанкевич.

«Сьогодні (11 травня, – ред.) разом з представниками влади області, керівництвом та учнями педколеджу відкрили та стали першими відвідувачами «ЛПКмедіа».

Вітаю і щиро дякую дотичним до створення важливого каналу комунікації на базі освітнього закладу!

Переконана, що студентам є що показати та розказати, а професійна студія стане хорошим майданчиком для цікавих ефірів та профорієнтаційної роботи.

Успіхів та примноження здобутків Луцькому педагогічному коледжу!» – йдеться у повідомленні.

Як повідомили в облраді, у новоствореній студії під назвою «ЛПКмедіа» студенти зможуть розвинути свої комунікаційні, лідерські якості, проявити творчу ініціативу та креативне мислення, отримати практичні журналістські навички та взяти участь в інтерактивному медіамайданчику для цікавих ефірів та профорієнтаційної роботи.

Як зазначив ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук, ініціатива створення студії виходила від студентів. «Наш пріоритет – якісна освіта і якісна освітня діяльність. В закладі – чудові комфортні аудиторії, висококваліфікований професорсько-викладацький склад, який робить усе для наших студентів. І ми продовжимо цю роботу», – наголосив Петро Бойчук.

Студенти педколеджу активні не тільки в навчанні, але й працюють над саморозвитком. Так, вони почали випускати відеоролики на платформі Youtube, в яких розповідають про навчання в коледжі. Вже започаткували цикл передач, в яких знайомили абітурієнтів та студентів закладу із спеціальностями, умовами навчання та можливостями працевлаштування. Гостями ефірів стають викладачі, успішні випускники коледжу, спеціалісти різних галузей освіти та самі студенти.