Волинь Новини

Назавжди 25: біля Луцька попрощалися із Героєм Анатолієм Новаком

У четвер, 20 квітня, в селі Звірів Луцького району прощалися зі своїм Героєм Анатолієм Новаком. Тіло захисника, який загинув у бою за Батьківщину односельчани зустрічали зі сльозами на очах, стоячи на колінах. Героя було лише 25 років.

Про це повідомили у громаді, – пише ВСН. 

Сотні людей з квітами прямували жалобною ходою до рідної оселі Сергія у селі Звірів, щоб віддати останню шану захиснику.

Рідні, односельчани, священнослужителі, побратими, мешканці громади спільно молилися за душу Героя, який віддав найдорожче – своє молоде життя за кожного з нас.

Жалобна процесія з прапорами та духовим оркестром прямувала вулицями рідного села від будинку Анатолія до церкви Воскресіння Господнього у селі Звірів, де відспівали бійця.

Назавжди 25: біля Луцька попрощалися із Героєм Анатолієм Новаком

Поховали Героя на місцевому кладовищі у селі Звірів.

«Прийміть слова подяки за те, що виховали патріота та справжнього захисника України і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цю важку біль втрати рідної людини. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях», – зі словами вдячності звернулися до батьків, які виховали справжнього Героя працівники Звірівського старостату.

Мужній воїн став на захист України. Він був бойовим медиком механізованого батальйону, та ворожий обстріл під час виконання бойового завдання обірвав молоде життя.

 

Редакція Волинь infa висловлює співчуття родині загиблого