Волинь Новини

Ковель: через п’яного водія сталася аварія

Як стало відомо, на вихідних у Ковелі сталася аварія за участі п’яного водія.

Про це розповіли на сторінці волинських патрульних у фейсбук., передає Район. Ковель.

Патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без травмованих на вулиці Тимошенка. Коли інспектори прибули на місце події, то встановили, що 30-річний водій Peugeot, виїжджаючи з прилеглої території, не надав перевагу в русі автомобілю Renault. Унаслідок цього й відбулося зіткнення.

Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, прилад Drager показав результат 0,42 проміле. Спочатку чоловік запевняв, що вживав алкоголь днем раніше, але потім розповів, що випив після того, як скоїв ДТП.

На водія склали декілька адмінматеріалів за вчинені правопорушення. Зокрема, і за ч. 4 ст. 130 КУпАП:

Патрульні додають, що вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю, наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, що входять до офіційно затвердженого складу аптечки або призначені медичним працівником), або після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду. За це правопорушення є відповідальність у вигляді штрафу 34 тисяч гривень або адміністративного арешту на строк п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.