Важливо Волинь Новини

Хороброму воїну з Волині виповнилося б 46 років. ФОТО.

У лікарні помер Яценюк Володимир Леонідович, житель села Будки, який з перших днів війни захищав країну від ворогів.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

 

«Син, чоловік, батько трьох дітей після контузій, поранень перебував на лікуванні. На жаль, життя воїна завершилось. Висловлюємо щирі співчуття рідним та схилімо в молитві голови перед світлою пам’яттю загиблого.

2 грудня 2022 року в останню дорогу провели жителя села Будки, молодшого сержанта Володимира Леонідовича Яценюка, якому було 45 років.

 

 

З початку березня 2022 року Володимир разом з багатьма патріотами пішов захищати українську землю від окупантів. Після отриманих поранень та контузії перебував на лікуванні, але, на жаль, серце воїна зупинилося 30 листопада.Церемонію прощання з військовослужбовцем розпочали біля будинку в рідному селі та у Свято-Георгіївському місцевому храмі. Поховали військовослужбовця з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі у Будках

 

 

Слова співчуття рідним висловили Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, настоятель храму отець Іван, військовий комісар Олександр Плужнік, який вручив Грамоту пошани й скорботи Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного близьким Героя, у якого залишилась мама та троє дітей.