Волинь Новини

Волинським волонтеркам вручили подяки у Волиньраді

Голова обласної рада Григорій Недопад відзначив подяками знаних волонтерок Тетяну Потоцьку та Вікторію Пруднікову.

Про це повідомляють на сторінці Волинської облради у «Фейсбук».

«Нагородження – без урочистих атрибутів, не час для фанфар. Замість квітів – по кілька сот літрів пального, для волонтерок – це найбажаніший подарунок до відзнаки. Зустріч щира, розмова відверта, але коротка. Просто зараз Тетяна Потоцька з місією 200 вирушає до Костянтинівки, попутно везе найнеобхідніше оборонцям Бахмута. Вікторія Пруднікова збирає терміновий вантаж для новосформованої 61-ої бригади, каже, потрібно все: медикаменти, амуніція, спорядження, автомобілі, бо ж невдовзі бійцям на передову.

Обидві жінки у мирному житті були підприємницями. Але з 2014 року стали волонтерками, а увесь свій бізнес спрямували на допомогу військовим. На рахунку Тетяни – сотні морально важких і фізично виснажливих поїздок на лінію фронту, вона повертає додому загиблих героїв. В активі Вікторії – десятки тонн найрізноманітніших вантажів для військових, вона також організовує та координує гідну зустріч полеглих захисників на Волині, а віднедавна збирає допомогу і для цивільних прифронтових територій.

«Зараз це найважливіше – усебічно допомагати нашим військовим і гідно вшановувати наших загиблих героїв. Це обов’язок і держави, і суспільства, і кожного з нас. Спасибі за все, що ви робите. Ви – приклад для інших, а ваші справи – натхнення для оборонців і розрада для родин, які втратили у цій війні найдорожчих», – звернувся Григорій Недопад до волонтерок.

На знак вдячності за підтримку очільнику Волиньради вони передали дари з благословенням зі Святої землі.