Волинь Новини

Волинська фармацевтка передала на фронт понад 300 кілограмів світязького чаю

Світязянка Лариса Радько, фармацевтка за фахом, передала на фронт 300 кілограмів та 500 кілограмів мазі, виготовлених власноруч.

Мотиваційну, натхненну історію світязянки розповіли на сторінці Шацький край у фейсбук.

Фахова фармацевтка, травниця та викладачка Волинського медичного інституту виготовляє майже до сорока видів світязький трав’яних чаїв та інших ліків, які є додатковими загальнозміцнювальними засобами у боротьбі з різними недугами.

Пані Лариса, від лютого місяця разом з сильною командою волинських волонтерів відправили для наших хлопців понад 300 кг світязького чаю: протизастудного, зміцнювального та заспокійливого.

Окрім чаю, щомісяця світязянка з помічниками виготовляють та формують близько 50-60 кг лікувальних мазей. Від березня місяця було сформовано понад 500 кг лікувальної, знеболювальної мазі для захисників.

Теплими душі для Лариси є моменти, коли хлопці шукають її, аби взяти ще мазь або чай, бо дійсно допомагає.

«Хочемо показати вам, які запашні та різноманітні вона виготовляє чаї, зібрані у нашому Шацькому краї. Аромати, звісно ж, ви не відчуєте, але повірте нам на слово! Особливої уваги заслуговує крафтове пакування – зверніть увагу на колоритні назви: світязька мавка, на хвилях Світязя, квіткова світязька фантазія», – йдеться в дописі.