Волинь Новини

Дружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибелі

Дружина волинського Героя Анатолія Зубара Світлана Зубар побувала на місці його загибелі у селі Дмитрівка Бородянської громади (колишній Бучанський район).

Про це Світлана Зубар написала на своїй сторінці у фейсбуці, – пише ВСН.

Уродженець Старовижівщини Анатолій Зубар загинув 7 березня на війні з російськими окупантами. Чоловіка розшукували більше місяця. 9 квітня стало відомо про загибель захисника. У вересні Анатолія Зубара посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Ми сьогодні побували на місцях наших загиблих хлопців. Дякуємо жителів села Дмитрівка, які пройшлись місцями де полягли наші воїни. Побували на містах де загинули і де поховані були. Нас дуже тепло зустрічали. Низький уклін», – йдеться у дописі.

 

Дружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибеліДружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибеліДружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибеліДружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибеліДружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибеліДружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибеліДружина волинського Героя Анатолія Зубара побувала на місці його загибелі