Волинь Новини

«Неможливо забути налякані очі дітей»: волинський поліцейський розповів про службу на фронті

Поліцейський Роман Богдан у квітні відправився у зону бойових дій у складі батальйону Національної поліції України «Захід». Донині правоохоронець знаходиться там, виконуючи бойові завдання.

Як і всі поліцейські, перший день війни Роман зустрів на службі. Капітан поліції був рішуче налаштований давати відсіч російським окупантам, тому зараз у «гарячих точках» він допомагає ЗСУ ліквідовувати окупантів, про це пишуть на фейсбук-сторінці Поліцейських офіцерів громад, – пише ВСН.

Неможливо забути налякані дитячі очі, які визирали із вікон автобусів під час евакуації. Діти, що змушені тікати від війни, залишати батьків і домівки, — ділиться переживаннями начальник сектору взаємодії з громадами Волинської області.

Він згадує турботу місцевих жителів, які попри небезпеку приносили їжу, закрутки. Каже, що щирі співпереживання та допомога цивільних людей мотивує та надає сил у цій боротьбі.

article photo

 

Роман вірить у Перемогу і готовий стояти на захисті держави та українців стільки, скільки потрібно. Дякуємо Роману за вагомий внесок у розвиток проєкту «Поліцейський офіцер громади», активну життєву та громадську позицію, – зазначають у повідомленні.