Волинь Новини

«Росіяни то просто машина смерті якась»: волинянка-захисниця про воєнний досвід

«В травні я думала, що наш підрозділ ніколи не виїде за межі Волині. І тільки я смиренно прийняла факт, що пропущу всю війну, нам дали Наказ. Далі був Лиман і багато всього. Хто в курсі про наш підрозділ, знає чим все завершилось. Слава Богу я і всі члени групи в якій я була лишились живими. Ми вийшли в повному складі. Можливо, єдині хто в йшов в повному складі, – поділилася в ФБ волинянка-захисниця Майя Москвич.

— Ми відчули на собі всі реалії нової війни. І скільки я не читала раніш про тактику «випаленої землі», не могла уявити, що це аж на стільки. Росіяни то просто машина смерті якась. Вони тупо знищують все під нуль з єдиним сенсом «все знищити». Не лише нас. Все. Будинки, тварин, дерева, дороги, господарства, все живе і все що створено. Зло вони. 100% зло і єдина думка, яка в мене є з цього приводу, що в жодному разі не можна здаватися в цій війні і боротьбі. Як би важко не було і як би безнадійно не виглядала ситуація – просто не здаватися і не йти на поступки. Будемо боротися – маємо шанс.

 – Зло вони. 100% зло і єдина думка, яка в мене є з цього приводу, що в жодному разі не можна здаватися в цій війні і боротьбі. Як би важко не було і як би безнадійно не виглядала ситуація – просто не здаватися і не йти на поступки. Будемо боротися – маємо шанс, – упевнена захисниця з Волині.

Але шляхи Господні несповідимі. Прийшло нове розпорядження – і зараз я в Англії на Навчально тренувальних зборах та готуюся до змагань Warrior Games, які будуть проходити в США. На фото – мій любий взвод, проводжають мене в Америку. Бажають удачі, просять привезти медалі і побільше важкої зброї для України. Дуже люблю це фото.

Зовсім скоро відзмагаюся і буду знову в строю

Фейсбук не веду бо в основному нема зв’язку, не можна писати і не маю коли писати. Але веду інстаграм, чисто для себе і спогадів. Там інколи викладаю щось з свого життя. Кому цікаво то підписуйтеся @maiia.volyn

Змагання відбуватимуться 19-28 серпня. Виступатиму зі стрільби з лука, культової стрільби та гольфу. Тримайте за мене кулачки, шліть молитви в цей час не завадить. Бо хоч і готуюся старанно, велика перерва має свій вплив, — пише дівчина.