Волинь Новини

Депутати Луцькради хочуть пояснень від «Волиньобленерго»

До Луцької міськради запросили представників “Волиньобленерго” для пояснень щодо ситуації з будівництвом по вулиці Львівська,150.

Таке рішення було погоджене під час сесії міської ради.

На останній сесії депутати розглянули питання “Про надання згоди на будівництво на вул. Львівській,150 ПрАТ “ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО”.

У проєкті рішення пропонувалося надати згоду приватному акціонерному товариству «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» на будівництво (реконструкцію) на земельній ділянці з кадастровим номером 0710100000:31:133:0024 на вул. Львівській, 150 площею 1,6490 га, яка надана в користування на умовах оренди. Однак, у депутатів виникли питання до цього проєкту рішення. Тож обранці громади вирішили запросити представників компанії на засідання земельної комісії та почути їхні пояснення щодо даної ініціативи.

Нагадаємо, що влітку 2021 року виникла конфліктна ситуація між “Волиньобленерго” та жителями будинку по вулиці Львівська, 150. Лучани нарікали, що компанія “Волиньобленерго” намагається вижити сім’ї колишніх і нинішніх працівників, які проживають у відомчому будинку за адресою Львівська, 150. Зараз проблема остаточно так і не вирішена, а мешканців будинку пропускають додому лише через КПП “Волиньобленерго”.