Волинь Новини

У Луцьку самоврядці та комунальники зібрали для військових понад сім мільйонів гривень

Луцькі тепловики вкотре зробили добру справу: відправили гостинці на фронт. Працівники ДКП «Луцьктепло» знову одноденну зарплату пожертвували на потреби армії. Загалом із початку війни на цьому підприємстві для потреб Збройних сил України зібрали мільйон 250 тис. гривень. А працівники міської ради та комунпідприємств Луцька вже зібрали та передали для потреб військових найнеобхіднішого на суму понад сім мільйонів гривень.

Про це йдеться у дописі на сторінці у Facebook Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Адресна допомога попрямувала до 14-ї окремої механізованої бригади.

Цього разу до захисників попрямував позашляховик Mitsubishi Outlander. Автівка 2005 року випуску, вона двічі проходила техогляд. Вперше в Норвегії, де її придбали, а вдруге ˜– в Україні.

«Разом із директором ДКП «Луцьктепло» Іваном Скорупським передали для потреб 14-ї окремої механізованої бригади автомобіль Mitsubishi Outlander. Кошти на його придбання зібрали працівники нашого комунального підприємства ДКП «Луцьктепло». Загалом із  початку війни на даному підприємстві для потреб Збройних сил України зібрали 1,25 млн грн.», – йдеться у дописі.

Працівники міської ради та комунальних підприємств уже зібрали та передали для потреб військових найнеобхіднішого на суму більше 7 мільйонів гривень.

У Луцьку на зробленому спинятися на планують.