Сезон цукроваріння 2022 року матиме свої особливості. Цьогоріч в зоні бурякосіяння Гнідавського цукрового заводу сировини достатньо.
Про це розповів заступник директора Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин, – йдеться на офіційному сайті підприємства.
«Я хочу запевнити наших партнерів-сільгоспвиробників, що ми переробимо всю сировину до останнього буряка, а люди отримають цукор», – наголошує посадовець.
Олександр Нікішин каже, що цього річ дуже сприятливі умови для росту цукрового буряка, адже в порівнянні з минулим роком середня вага кореню вже більша, стан листя хвороб не має, а середня цукристість сягає більше 15%. Беручи до уваги вищезазначене можна впевнено стверджувати, що Волинь цього річ буде із цукром.