Новини

Кім оголосив «полювання»: за кожного коригувальника вогню по Миколаєву заплатить 100 доларів

Як стало відомо, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім просить допомогти зберегти регіон від обстрілів. Ракети рашистів щоразу влучають у підприємства, житлові будинки, навчальні заклади, магазини та лікарні. Вочевидь, у місті хтось дає координати окупантам, куди варто стріляти, передає Рівне Вечірнє.

 

“Надайте відомості на осіб, які на вашу думку корегують вогонь окупанта, військових рф та допомагають їм. Надсилайте наступні відомості на електронну скриньку – [email protected],

1. ПІБ особи, що здає окупанту місця знаходження українських військових або корегує вогонь ворога (ПІБ, номер мобільного телефону, адреса мешкання, геолокація місця знаходження або інші наявні відомості, що допоможуть встановити особу).
2. Детальний опис події або фактів, за наявності фото та відео докази або факти в електронному вигляді, які вказують на те, що особа допомагає військовим рф. 3. ПІБ заявника, контактний номер телефону для подальшого зв’язку та уточнення обставин. Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, ви отримаєте винагороду у розмірі 100$ . Допоможи зберегти Миколаївщину від обстрілів”, – просить Віталій Кім своїх читачів у Фейсбуці.