Волинь Новини

Діти та дружини загиблих з Волині безкоштовно поїхали до Греції

Аби хоч трошки полегшити біль і сум втрати дружин та дітей загиблих Воїнів з Волині та Рівненщини, волонтерка ГО «Військові капелани Волині» Тетяна Потоцька-Євчук власними зусиллями організувала їм поїздку у Грецію. Про це пишуть Волинські новини.

Так, у понеділок, 11 липня, автобус із дев’ятьма матусями та сімнадцятьма дітьми вирушив зі Львова у десятиденну подорож до міста Паралія Катеріні у Греції.

«Я не знала, чим і як їм ще допомогти хоча б трошки втихомирити біль, який не вщухає. Також не знаю, чому саме такий шлях вказав мені Господь. Я навіть не знаю, звідки в мене в голові взялася ця ідея….Як? Як можна було наважитися зібрати дружин з дітьми загиблих військовослужбовців і завезти їх на море в Грецію? Вірите, я сама від себе в шоці. Та це не я робила! Так Господь покерував! І я твердо знаю, що це – не просто так.
Тетяна каже, що спочатку просила допомоги і підтримки у влади, потім спілкувалась з колом знайомих, але це не дало бажаного результату.

«Тоді почала молитися до неба. І все вдалося, бо, як то кажуть, над сиротою – і Бог з калитою. Їду й досі не вірю, що у нас вийшло. Дякую всім за кожну гривню. І навіть якщо я забуду – на небі все пишуть. Повірте, вам воздасться», – зі сльозами вдячності на очах каже жінка.
Незважаючи на те, щоб покрити повну вартість поїздки зібраних благодійниками коштів не вистачило, волонтерка не відступила від задуму та компенсувала нестачу з власної кишені.