Новини

Українці знову вражають: за тиждень змогли зібрати 400 мільйонів гривень на “Армію дронів”

Як відомо, українці можуть все, коли об’єднаються заради спільної мети. Наприклад, нещодавно вдалось зібрати гроші аж на 4 “Байрактари”.

Та на цьому наші люди не зупиняються і продовжують збирати гроші на різні проєкти для нашої армії. Про нову активність повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає Молодий Буковинець.

Проєкт UNITED24, який створили заради збору коштів для України та допомоги, також збирає гроші для “Армії дронів”. Як повідомив Федоров, за тиждень зібрали 400 мільйонів гривень.

“І це тільки початок. Ми допоможемо нашим героям зі ЗСУ системно отримувати дрони для всіх ліній боротьби. Ви не уявляєте цінність свого внеску в перемогу”, – сказав Федоров.

Він подякував українцям від всієї команди.

Мета “Армії дронів” – не тільки зібрати гроші на професійні військові дрони. U24 закликає передати на службу ЗСУ і звичайні безпілотники, які раніше могли фільмувати краєвиди. Федоров, як доказ їх користі, наводить слова співзасновника української компанії DroneUA Валерія Яковенка в ЗМІ.

“Тут важлива швидкість обміну інформацією між полем та Генштабом, щоб рішення ухвалювалися практично миттєво”, – сказав він.